enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Uluslararası Sağlık Zirvesi (Global Health Summit) yapıldı

Uluslararası Sağlık Zirvesi (Global Health Summit) yapıldı

ANKARA – Dünyanın önde gelen sağlık profesyonelleri ve paydaşları Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de başlayan Uluslararası Sağlık Zirvesi’nde (Global Health Summit) bir araya geldi.

Millionare Concept Network’un resmi ortaklığını üstlendiği etkinlik “Reputation” ve “Health News” iş birliğiyle organize edildi.

Azerbaycan sağlık temsilcilerini uluslararası arenada tanıtmanın yanı sıra ülkedeki sağlık sisteminin sürdürülebilir gelişimini sağlamak için insan sermayesini güçlendirmek amacıyla düzenlenen Global Sağlık Zirvesi etkinliği, yerli ve yabancı markaların, sağlık firmaların ve sağlık merkezlerinin ürün ve hizmetlerini sergileyeceği Sağlık Fuarı’na da ev sahipliği yaptı.

Etkinliğin Türkiye Partneri Genext Healthcare Solution’ın kurucu ve yöneticisi Merve Sarıkaya Can, sağlık alanında yapılan bu organizasyonun Türkiye için de çok kıymetli olduğunu belirterek, Azerbaycan partneri Agil Mamiyev ile 2023’te birçok kaliteli sağlık organizasyonuna imza atacaklarını ve bunun için gerekli adımların resmi olarak da atıldığını dile getirdi.

Global Sağlık Zirvesi konuşmacıları arasında Afrika Sağlık Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed El Sahili, Özbekistan Cumhuriyeti Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Sn. Akobir Shukurov, ünlü Türk Doktor, yazar ve Hay Clinic’in kurucusu Dr. Ender Saraç, “Estetik International” kurucusu ve başkanı Dr. Bülent Cihantimur, Dr. Eyyub Çelik, Özbekistan’dan Mediva kliniğinin kurucusu Louise Sharakhmetova, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dr.Vera Matta, Lübnanlı iş kadını ve yazar Mirna Al Haddad, Rus iş kadını, Reputation Business Forum’un kurucu ortağı Anna Russka, genital estetikte tanınmış Türk Uzman Dr. Gökçen Erdoğan, Rus Psikofizyolog Elena Latish bulunuyor.

Rus medyasından Rosreporter ise iş birliği ve ortaklık çerçevesinde Uluslararası Sağlık Zirvesi organizatörlerine bilgilendirici destek sağlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.