enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Hafif Yağmurlu
6°C
Van
6°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
8°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
6°C
Cuma Çok Bulutlu
6°C
Cumartesi Çok Bulutlu
6°C

Eğitim

Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK), yapılan açıklamada, Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 7 Ekim Çarşamba günü yaptığı toplantıda aldığı kararlara ilişkin bilgi verildi.
18 Ekim 2021 09:49
Ana okulu ve birinci sınıflardan sonra, 2, 3, 4, 8, ve 12’nci sınıflar da bugün ders başı yapacak. 7 milyona yakın öğrencinin yeniden sınıflarına döneceği yüzyüze eğitim haftanın iki günü olacak.  
18 Ekim 2021 09:48
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversitelerde alınacak corona virüs tedbirlerine yönelik hijyen kriterlerini belirledi. Kılavuza göre, eğitim ve öğretim süreçlerinde, salgının bölgesel ve yerel seyrine göre farklı programlar için yapılacak uygulamalarda yetki üniversitelerin ilgili kurullarında olacak. VAKA VE TEMASLI DURUMUNDA NE YAPILACAK?
18 Ekim 2020 09:50
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, adayların ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) kayıtlı fotoğraflarını herhangi bir sınav başvurusuna bağlı olmaksızın TC kimlik kartındaki fotoğraflarıyla güncelleyebileceklerini bildirdi.
18 Ekim 2020 09:49
Yayıncılık sektörü, 2018 yılında yaşanan ekonomik dalgalanma ve kağıt fiyatlarındaki artışın etkilerini tamamen atlattı.
18 Ekim 2020 09:49
Eski Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Ali Demir'in "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği" ve "zincirleme şekilde görevi kötüye" kullanma suçlamasıyla yargılandığı davaya devam edildi.
18 Ekim 2020 09:49
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda orman yangınlarından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, öğretmenlere de ''fidan dikmeleri'' için çağrıda bulundu.Selçuk mesajında, "Güzel ülkemizde, yanan ormanların hüznünü bir kez daha yaşıyoruz. Yarın ilk ders zilini çalacak köy okullarımızdaki öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi, öğrencileri evlerine uğurladıktan sonra okul...
18 Ekim 2020 09:48
Aksaray Valiliğince kitap okuma alışkanlığının arttırılması amacıyla ‘Kitap Aksaray’ projesi başlatıldı. Projenin halk tarafından da sahiplenilmesi için kitap bağış kampanyası düzenlendi.15 Temmuz Milli İrade Meydanına kurulan kitap bağış stantlarında vatandaşların bağışları kabul edilirken yaklaşık 100 bin kitabın kampanyaya bağışlandığı bildirildi.Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Türkiye’ye model olacak bir projeye imza...
18 Ekim 2020 09:48
Yeni Zelanda Eğitim Bakanı Chris Hipkins yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu uluslararası öğrencilerin bir kısmının önümüzdeki aydan itibaren, çoğunluğun ise yılbaşından sonra ülkeye geleceğini söyledi.
18 Ekim 2020 09:48
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, salgın yönetimiyle ilgili güncel duruma dair önemli bilgiler verdi.
18 Ekim 2020 09:47