enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
22°C
Van
22°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Ünlüsoy: Galatasaray, Cumhuriyetimizin en değerli spor kulübü, yüz akıdır

Ünlüsoy: Galatasaray, Cumhuriyetimizin en değerli spor kulübü, yüz akıdır

ANKARA – 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (1905 AGS) tarafından kuruluşunu. 19. yılını kutladı.

Bir otelde gerçekleştirilen 1905 AGS Galatasaray Business Network etkinliği üyelerin yanı sıra derneğin kurucu eski başkanları da katıldı.

 

1905 AGS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faruk Ünlüsoy yaptığı açıklamada Galatasaray camiasını bir aile olduğunu söyledi.

Cumhuriyetimizin en değerli spor kulübünün Galatasaray olduğunu anlatan Ünlüsoy, “2004 yılında Galatasaray’a hizmet etmek için kurulan 1905 AGS bugün camiada adından söz ettiren çok önemli bir sivil toplum kuruluşuna dönüştü. Bundan büyük gurur duyuyorum.” dedi.

Kendilerini yalnız bırakmayan üyeler, eski başkan ve sponsorlara da teşekkür eden Ünlüsoy, şunları kaydetti:

“Ülkemizin başkenti olan Ankara’da Galatasaray’ımızın faaliyetlerine katkıda bulunmak için kurulan derneğimiz her zaman kulübümüzün yanındadır. Sevdasını taşımaktan onu mensubu olmaktan gurur duyduğum Galatasaray’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Galatasaray şanlı tarihiyle fikri hür, vicdanı hür duruşuyla eşsiz başarılarıyla Cumhuriyetimizin en değerli spor kulübü, yüz akıdır.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.