enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
13°C
Van
13°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Salı Açık
16°C

Hilmi Yaman: “Bir çocuğu güldürmek dünyanın en huzur verici hazzı”

ANKARA – Ankara’da Dünyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu tarafından 108 dezavantajlı çocuğa bot ve mont hediye edildi.

Platform üyeleri, Keçiören ilçesinde geçimlerini kağıt toplayıcılığı ile sağlayan 108 dezavantajlı çocuğa bot ve mont desteğinde bulundu.

Platform Kurucusu Mustafa Şahin, her yıl kış öncesi yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğa destek olduklarını belirtti.

Başta Türkiye’nin 81 ili olmak üzere Somali’den Filistin’e kadar birçok ülkede yardım faaliyetlerinde bulunduklarını aktaran Şahin, “Amacımız yoksul özellikle yetim çocukları sevindirmek. Kış geliyor. Birçok ihtiyaç sahibi darda. Sağ olsunlar iş insanlarının destekleriyle bu faaliyetleri yapıyoruz. Katkılarından dolayı iş insanı İlyas Adabağ ile Havva Kuvanli’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman ise bir çocuğu güldürmenin dünyanın en huzur verici hazzı olduğunu söyledi.

Yetim çocuklarla bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını anlatan Yaman, “Keçiören ilçemizde bugün çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme şahit olduk. Bu bir gönül hareketi. Dayanışma ve yardımda öncü olmaya, çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Platform üyeleri daha sonra Irak Telafer Türkmeni 16 yaşındaki yetim Hassan Ali Muhammed Allot’un doğum gününü kutladı. Daha önce hiç doğum günü kutlamadığı öğrenilen Allot, yaş pasta sürpriziyle duygulandı.

Öte yandan çocuklara içinde nakdi yardımların olduğu zarflar da dağıtıldı. Faaliyet çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.