enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Harun Demiröz

Yıllardır Vanspor holiganlığı yapan yazarımız, çok iyi bir futbol yorumcusudur. Vanspor ile ilgili net ve isabetli tespitleri tüm futbol camiası tarafından takdir görmüştür.

Hedefe yürüyelim!

Bir önceki yazımda ; Vanspor’un Afyonspor ve Turgutluspor karşılaşmalarında 6 puan alması halinde Şampiypluğun en büyük adaylarından olduğunu yazmıştım, bu iddiamı abartılı bulanlara sebepleri detaylıca yazdım. Öncelikle kaliteli sayılabilecek transferler, iyi anlaşan ve aile olmayı başaran bir kadro, başarılı ve ne istediğini bilen bir teknik heyet, sponsorluk sonucunda maddi sorun yaşanmaması, samimi ve (maddi desteğe yönelik elimizde bilgi yok) ama manevi olarak desteğini esirgemeyen bir yönetim.

Evet saydığım tüm bu sebepler Vanspor’u 10 puan gerisinde olsada Sakaryaspor ve Hekimoğlu Trabzon karşısında bir adım öne çıkarıyor. Evet Vansporlular, abartmıyorum, içtenlikle haykırıyorum Vanspor şampiyonluğa koşuyor. Aksilik olmazsa liderin ensesine yapışacak. Yeterki adım adım hedefe yürüyelim ve sabırlı olalım.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.