enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Hafif Yağmurlu
6°C
Van
6°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
8°C
Perşembe Çok Bulutlu
7°C
Cuma Çok Bulutlu
6°C
Cumartesi Çok Bulutlu
6°C

5 sınıf daha bugün okula dönüyor

Ana okulu ve birinci sınıflardan sonra, 2, 3, 4, 8, ve 12’nci sınıflar da bugün ders başı yapacak. 7 milyona yakın öğrencinin yeniden sınıflarına döneceği yüzyüze eğitim haftanın iki günü olacak.  

5 sınıf daha bugün okula dönüyor
A+
A-

Ana okulu ve birinci sınıflardan sonra, 2, 3, 4, 8, ve 12’nci sınıflar da bugün ders başı yapacak. 

7 milyona yakın öğrencinin yeniden sınıflarına döneceği yüzyüze eğitim haftanın iki günü olacak.  

Bu kapsamda sınıf mevcutları ikiye bölünecek. Bir grup Pazartesi Salı diğer grup Perşembe Cuma gelecek. Her sıraya bir öğrenci oturacak ve yanı boş kalacak.

TEMİZLİK MASKE VE MESAFE OLMAZSA OLMAZLAR

Hijyen için el dezenfektanları hem okul girişlerinde hem de sınıflarda bulunacak. Maske sadece ders esnasında öğretmen tarafından çıkartılabilecek. Öğrenciler ise okula girişten, çıkana kadar maskeli olacak.

İlkokul ve 8’inci sınıflar haftada 12, imam hatip ortaokulu 14, lise hazırlık ve 12’nci sınıflar ise 16 ders saati yüz yüze eğiyim alacak. Ders süreleri 30, aralar ise 10’ar dakika olacak. 

Yeni dönemde anaokullarında eğitim ise 2 günden 5 güne çıkartılacak.

İSTANBUL’DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise yüzyüze eğitimin ikinci aşamasının başlayacağı ilk gün, 06-14 saatleri arasında toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.